Art-nr: MAN2510


Smak:
Antal:

  Leveranstid 1-3 arbetsdagar

Vårat pris:169kr

Ord.pris: 198kr


BCAA Stack 300g Cola

 


Omfattar dom tre essentiella aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror har en tendens att kringgå metabolism i levern och utnyttjas direkt av muskler som både energikälla och till att stimulera muskeltillväxt. Leucin är i synnerhet den mest potenta aminosyran för att starta muskelproteinsyntes (uppbyggnad av muskelceller). Dessutom ger BCAA en mängd andra fördelar såsom ökad fettförbränning, minskad trötthet, ökad hormontillväxt, och minskade kortisolnivåer under träning. 
 
L-Citrulline-Malate Främjar aerobisk energiproduktion, bidrar till att avlägsna laktat och ammoniak från muskelceller, minskar muskeltrötthet och stöder arginin syntesen och är överlägsen för kväveoxid (NO) produktionen.
 
L-Glutamin (GLN) Är en väsentlig aminosyra och är den vanligast förekommande aminosyran i musklerna (60%). GLN utarmas ofta under träning, överträning och stress. Glutamin är en aminosyra som förhindrar protein katabolism  och är antikatabol.


Dosering
Tillskott till den dagliga kosten. Mixa 1 skopa ca 13gram med 250ml vatten, juice eller sportdryck. Rör om eller skakas i en mixer till pulvret är löst. Intas inom 30 minuter, före, under eller efter träning.
Viktig information
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överdosering kan medföra hälsorisker. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur väl tillsuten. Ej fyllda 18 år måste ha målsmans medgivande vid beställning.
Per 100g
Energi 305 Kcal / 1286 kJ
Kolhydrater 2.49g
Protein 70g
Fett 0g
L-leucine 30 000mg
L-Glutamine 24 000mg
L-Citrulline DL-Malate 15 3800mg
L-Isoleucine 15 000mg
L-Valine 15 000mg
Ingredienser
BCAAS Aminosyror, Patentskyddad blandning, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, L-Citrulline Malate, Sucralose (E955), Aesulfame K (E950).