Art-nr: MAN5064115


Antal:

  Leveranstid 1-3 arbetsdagar

Vårat pris:177kr

Ord.pris: 209kr


Protein Pancake Mix 1kg

 


Protein Pancake mix är det enklaste och nyttigaste sättet att tillaga samt få i sig smakrika pannkakor!
 
"Otroligt bra näringsvärden och perfekt som mellanmål när tiden inte riktigt räcker till. Blanda pulvret med vatten i en shaker och skaka sen är lunchen färdig på sammanlagt 15 min. Smakar i stort sett som vanliga pannkakor kanske en aning sötare men inget att klaga på! /Pontus"

Nutritech Protein Pancake mix är en pannkaksmix som är rik på protein och snål på kolhydrater jämfört med en vanlig kommersiell pannkaksmix. Protein Pancake mix är uppbyggt av två komponenter, heläggspulver och havrepannkaksmix, en sammansättning som ger smak och proteinrika pannkakor. Protein Pancake Mix är även fri från laktos vilket gör den extra skonsam mot magen.
 
Tillagningen är enkel, tillsätt vatten och pannkaksmix i en shaker eller annan behållare, skaka eller blanda smeten tills den är klumpfri. Värm på stekpannan och tillsätt smeten!
 
  • Rik på protein
  • Snål på kolhydrater
  • Helt fri från laktos
  • Superenkel att tillaga
 
 


Dosering
Blanda 100g pulver med 220ml vatten i en bunke eller shaker. Vispa eller skaka till en jämn smet. Häll 2 till 3 matskedar av smeten på en förvärmd stekpanna. Stek pannkakorna ca 1 minut per sida tills de är gyllenbruna. Smeten räcker till ca 4 - 6 pannkakor beroende på storlek.
Viktig information
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överdosering kan medföra hälsorisker. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur väl tillsuten. Ej fyllda 18 år måste ha målsmans medgivande vid beställning.
Per 100g
Energi: 436Kcal / 1824kJ
Protein: 35,54g
Kolhydrater: 33,18g
- Socker: 2,22g
Fett: 16,75g
- Mättat fett: 5,49g
Fibrer: 2,22g
Natrium: 2,22g
Ingredienser
Havrepankaksmix (70%), heläggspulver (30%).